Skip to main content

Hullie Paaseikesfestival

Zowel op Eerste Paasdag 9 april,  als op Tweede Paasdag 10 april kan iedereen mee doen met Hullie Paaseikesfestijn. Er zijn echte paashazen aanwezig en Hullie is op zijn Paasbest versierd.
Kinderen en volwassenen mogen mee doen met Hullie GROOTTE PAASKWIS. Deze bestaat uit diverse onderdelen. Zo mogen de kinderen met Hullie paashaas om 11.30 of om 14.30 uur mee de Bedafse Bergen in om paaseieren zoeken. Er worden 2 terreinen afgezet, eentje voor de allerkleinsten en eentje voor de overige kinderen. Het is elk jaar een lust voor het oog als je de kinderen in de mooie Maashorst natuur op zoek ziet gaan naar paaseieren.

WIN KINDERFEESTJE            
Ook is er Hullie paasspeurtocht, wat je door heel Hullie brengt en wat leuk is voor jong en oud. In Hullie knutselhoek wordt uiteraard ook een leuke paasknutsel gemaakt, welke ook mee telt voor de einduitslag. Je kunt een kinderfeestje ter waarde van € 112,- winnen als je als beste uit de bus komt! Er zijn geen extra kosten verbonden aan al deze activiteiten.  Tussen al dit speurgeweld door, kun je natuurlijk ook genieten van Hullie heerlijke gerechten, wijntjes of (speciale) biertjes op Hullie menukaart.