Skip to main content

Hullie buffetten, barbecue of lunchplank

Als u met grotere groepen bent, is het ook mogelijk om bij Hullie gebruik te maken van buffetten of barbecue arrangementen.
U krijgt dan een eigen hoek toe bedeeld, waar alleen uw gezelschap gebruik van kan maken.
Het minimaal aantal volwassenen dient dan wel 15 te zijn, behalve bij Hullie lunchplank dan is 2 personen voldoende.

Meestal wordt dit gecombineerd met voor de kinderen een kinderfeestarrangement.
Als activiteit kan er dan gekozen worden voor gellyball of funbowlen.
Ideaal voor familiedagen, bedrijfsuitjes of vriendenmiddagen!

LET OP: Het reserveren van buffetten of een barbecue dient minimaal 2 weken van te voren te gebeuren.
Een lunchplank dient minimaal 24 uur van te voren gereserveerd te worden. 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0413-257534 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • HULLIE SJAAN BUFFET
    Prijs per persoon: 22
    • Stukjes gebakken varkenshaas met overheerlijke champignonsaus
    • Kip in ketjapsaus met diverse soorten noten en ui
    • Minigehaktballetjes in satésaus
    • Rijst in bouillon gekookt met diverse garnituur van erwten, mais en paprika
    • Aardappelsalade met spek en prei
    • 3 verse seizoensgebonden salades
    • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

    Minimaal aantal personen: 15

  • HULLIE LISA BUFFET
    Prijs per persoon: 24
    • Diverse soorten vis op een bedje van groenten
      en geserveerd met een vissaus
    • Krokant gebakken kipdelen
    • Stukjes gebakken varkenshaas met champignonroomsaus
    • Zoet gemarineerde gebakken Spareribs
    • Grootmoedersstoofpotje van rundvlees met diverse groenten.
    • Gegratineerde aardappelen met room en kaas
    • Rijst in bouillon gekookt met diverse garnituur van erwten,
      mais en paprika
    • Aardappelsalade met spek en prei
    • 3 verse seizoensgebonden salades
    • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

    Minimaal aantal personen: 15

  • HULLIE BARBECUE
    Prijs per persoon: 24
    • BBQ worst
    • Hamburger
    • Varkenssaté stokjes
    • Gemarineerde kipfilet
    • Gemarineerde biefstuk
    • Gemarineerde speklapjes
    • Huzarensalade
    • 4 verschillende verse seizoen salades
    • Satésaus
    • Pepersaus
    • Knoflooksaus
    • Barbecuesaus
    • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

    Minimaal aantal personen: 15
    1 barbecue per 30 personen.
    U bakt lekker zelf uw gerechten!

  • HULLIE LUNCHPLANK
    Prijs per persoon 16,50
    • Een heerlijk soepje
    • Verschillende tapas
    • Borrelhapjes
    • Brood met dipjes
    • Een heerlijke zoete verassing
    • Ook vegetarisch mogelijk

    Minimaal aantal personen: 2

    Minimaal 24 uur van te voren reserveren

  • HULLIE HAPJESBUFFET
    Prijs per persoon: 26,5
    • Gerookte zalm
    • Gerookte forel
    • Ardennerham met meloen
    • Carpaccio van rundvlees met truffelmayonaise, pesto, pijnboompitjes, kaas en spekjes
    • Krabsalade met bieslook en ravigotesaus
    • Nieuwe haring met uitjes
    • Noorse garnalen
    • Gevulde eieren
    • Ham met asperges
    • Aardappelsalade met spek en prei
    • Eisalade
    • Ham-prei salade
    • Exotische kipsalade
    • Kaasplankje met diverse Hollandse en Franse kazen
    • Worstplankje met diverse soorten worst en paté 
    • Toastjes en crackers
    • Kruidenboter
    • Cocktailsaus
    • Ravigotesaus
    • Warme gedeelte:
    • Zoet gemarineerde Spareribs
    • Krokante kip
    • Mini Gehaktballetjes in satésaus
    • Kip piri piri

    LET OP Minimaal aantal personen: 30

    Dit buffet kunt u ook uitbreiden, zodat het een maaltijd vullend bbuffet zal worden met de volgende items:

    • Rozeval aardappeltjes met rozemarijn, tijm en zeezout
    • In bouillon gekookte rijst met diverse groenten
    • Halve mini beenhammetjes gemarineerd met whiskey, bruine suiker en mosterd.

    Extra kosten per persoon: 3



Voor meer informatie kunt u bellen naar 0413-257534 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.