Skip to main content


Voor het organiseren van een familiedag bent u bij Hullie in Uden aan het goede adres. Voor de kinderen wordt dan vaak gekozen voor het Hullie kiendjesfist arrangement met entree, onbeperkte ranja, cakeje, een frietje met minisnacks en een ijsje. De volwassenen krijgen meestal de gezellige hoek bij de open haard toebedeeld, soms zelfs met hangtafels en barkrukken, want dat buurt wat makkelijker. Zij beginnen meestal met een bèkske koffie met een lekker stukske diverse gebak erbij.

HULLIE LASERGAME
Soms wordt er gekozen om een activiteit te gaan strijden op Hullie Outdoor Lasergamebaan. Onder het genot van een hapje en een drankje worden daarna sterke verhalen vertelt. Als u met meer dan 15 volwassenen bent kunt u gebruik maken van een van de buffetten of de barbecue. De Bourgondische sfeer maakt dat er een gezellige middag ontstaat, waarbij de kinderen zich zijn best vermaken in de speeltoestellen en de volwassenen heerlijk bij buurten. Bij minder dan 20 volwassenen is het heel goed mogelijk om iets uit te kiezen van Hullie Heerlijke menukaart.

OBER OF CONSUMPTIEMUNTEN
Voor de drankjes is het mogelijk dat u bediend wordt door een Hullie ober. U betaalt dan de prijzen zoals ze vermeld staan in het Hullie Nijts. Het is ook mogelijk voor zo’n groep om met consumptiemunten te werken. U haalt dan zelf de drankjes af aan de Hullie bar, dit is een goedkopere variant. Hullie consumptiemunten kunnen gebruikt worden voor warme dranken, frisdranken, Hertog Jan tapbier en Hullie huiswijn (dit alles is 1 munt). Mixdrankjes en speciale bieren, koffie specials, verse jus d' orange en overige wijnen kunt u ook met muntjes betalen, deze zijn 2 muntjes. De minimale afname is 100 consumptiemunten. Het makkelijke van Hullie munten is, dat u van te voren kunt bepalen hoeveel u er per persoon geeft en wat dus de kosten worden.

Hullie spelen in op uw wensen en we maken er een op maat gemaakt arrangement van.


Reserveren van familiedagen, personeelsfeestjes of grotere groepen is alleen telefonisch of via de mail mogelijk, omdat we dan meteen de juiste vragen kunnen stellen.

Heeft u vragen? Bel dan 0413 - 257534 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.