Skip to main content


Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoord op de veelgestelde vragen over Hullie in Uden.


Wat doen de volwassenen tijdens een bezoek aan Hullie ?

Uiteraard vergezellen ze hun kinderen, maar ondertussen kunnen ze in een gemakkelijke stoel, de nieuwste leesmap of krantdoorspitten. Ook worden er diverse gezelschapsspellen gedaan. Er is GRATIS WIFI voor je leptop of aaifoon en op zondag ook nog vaak live voetbal. En wat dacht je van heerlijk genieten van Hullie gerechten met een speciaal biertje!


Hebben jullie ook cadeaubonnen bij Hullie?

Jazeker, je kunt bij Hullie een cadeaubon ter waarde van elk bedrag kopen. We pakken het als een echt cadeautje in. De bon blijft onbeperkt geldig. Een cadeaubon van Hullie blijkt een graag gegeven cadeau, gezien het feit dat er al zoveel verkocht zijn!


Kan ik mijn bezoek ook reserveren bij Hullie?

Ja, als je een kinderfeestje wilt houden dien je via deze website een reservering te maken. Als je met een gezelschap van minimaal 8 personen (kinderen + volwassenen) een bezoek wilt brengen aan Hullie is het ook mogelijk om een reservering te maken. Kom je met minder personen dan is een reservering niet nodig. Om een entree reservering te boeken gebruik je onderstaande link.


Mogen honden ook naar binnen bij Hullie?

Nee, helaas kan dit niet. Omdat de meeste kinderen op sokken rond lopen en vanwege de heerlijke gerechten bij Hullie worden honden niet binnen gelaten bij Hullie. Wel is het mogelijk om op het terras, voordat u Hullie binnengaat, met uw aangelijnde hond te genieten van het mooie uitzicht. Vraag een bakje water voor uw hond en hij wil al niet meer naar binnen!


Kunnen mensen met een voedselallergie toch iets nuttigen bij Hullie?

Meestal is dit wel mogelijk, vraag altijd aan een van de medewerkers hun oordeel over de voedselallergie. Hullie hebben een allergenenboekwerk met alle producten erin, zodat je kunt zien wat de ingredienten per gerecht zijn, dus vraag hierna. Hullie proberen voor iedereen iets passends te serveren.


Kunnen we ook aan tafel bediend worden bij Hullie?

Ja, zeker meestal hebben we voldoende mensen rond lopen om uw bestelling op te nemen. U kunt echter ook gebruik maken van de bestel app die werkt via de QR code van uw tafel nummer. Handig en snel!


Waarom wordt mijn tafelnummer gevraagd als ik eten ga bestellen?

Alle tafels hebben bij Hullie een nummer. Het bestelde eten kan zo naar uw tafel gebracht worden, waardoor u rustig kunt blijven wachten aan uw tafel.


Gebeuren er vaak ongelukken bij Hullie?

Gelukkig valt dit reuze mee. Uiteraard zijn alle speeltoestellen goedgekeurd en goed onderhouden. Toch kan het dan wel eens gebeuren dat er een kind uitglijdt of zich bezeerd. Bij Hullie werken vele medewerkers die een EHBO en / of BHV diploma hebben.  


Als je volwassen bent kun je dan ook een kinderarrangement geven?

Jazeker, je kunt een kinderfeestarrangement ook als ouder, of opa en oma geven. Zelfs voor een buurtvereninging of voetbalclub kun je een kinderfeestarrangement nemen. Als het maar van te voren gereserveerd is. Veul plezier!


Betalen volwassenen ook bij een kinderfeestje?

Voor volwassenen is de entree ook tijdens een kinderfeestje gratis. De enige kosten voor volwassenen zijn de consumpties. Bij een pizza feestje is het wel mogelijk om als volwassene mee te doen met het arrangement. Volwassenen betalen dan € 9,50 per persoon die mee wil doen. Bij een FUNBOWL feestje betalen volwassenen die mee willen doen € 3,- per persoon. 


Kan ik een kinderfeestje ook na afloop betalen?

Nee, de arrangementjes dienen bij binnenkomst betaald worden. U krijgt dan een bonnetje waarmee u de ranja en het ijsje op kunt komen halen. De consumpties voor de volwassenen kunnen wel op rekening gezet worden en aan het einde van het feestje betaald worden.


Betaal je altijd entree bij Hullie?

De kinderen betalen tot 17.00 uur entree bij Hullie, daarna is de entree gratis. Dus op elke openingsdag kun je 2 uur (van 17.00 tot 19.00 uur) gratis spelen! Dit is speciaal voor mensen die uit willen eten met kinderen.


Kun je ook zonder kinderen bij Hullie terecht?

Ja, er zijn al vele mensen die genieten van iets lekkers op Hullie terras of een van de heerlijke gerechten nemen in het gezellige Hullie eetcafé, ook zonder kinderen.


Heerlijk eten

Genieten van een lekkere lunch tot een uitgebreid diner terwijl de kinderen spelen

Hullie Toegangsprijzen

Kijk hier voor meer informatie over de toegangsprijzen.

Hullie Kiendjesfist

Kinderfeestje vieren bij Hullie in Uden? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.